Welke cups zijn voor een Nespresso apparaat?

Mar 31, 2022

Welke cups zijn voor een Nespresso apparaat?


De gebruikelijke Nespresso capsules voor je Nespresso

Wanneer je een Nespresso apparaat koopt heb je keuze uit twee capsules Nespresso Vertuo en Nespresso Orginal. De Nespresso Vertuo kan je alleen koffie mee zetten op Vertuo apparaten. Het plan van Nespresso is dat grotere cups koffie´s kan zetten.

Wat zijn de Alternatieven voor Nespresso Vertuo?

Er zijn geen alternatieven voor Nespresso Vertuo. Nespresso is de enigste aanbieder van Vertuo andere koffie aanbieders hebben niet het recht om Vertuo aan te bieden. Hierdoor is koffiezetten duur doordat er maar een aanbieder is en die houdt een hogen prijs aan.

Wat zijn andere goed kopen opties voor de Nespresso Vertuo?

De meeste mensen die thuis een Nespresso aparaat hebben, hebben wel is een goedkoop merk geprobeerd op een Nespresso aparaat. Er zijn veel verschillende koffie merken je hebt bekende merken zoals Starbucks, Douwe Egberts en Lavazza. Je hebt goedkope merken zoals Gimoka en Crema.

Wat is het verschil tussen Nespresso cups en goedkope merken?

Nespresso cups werken beter in een Nespresso apparaat.De cup perfect erin past doordat de cup de perfecte scherpte van de mesjes en dikte heeft voor het apparaat. Goekope koffie cups werken niet altijd op een Nespresso apparaat doordat de goedkope cups niet de perfecte dikte en scherpte van de mesjes hebben van de goede cups.

Nespresso cups smaken erg goed en zijn van goede kwaliteit. Bij goedkope merken is het altijd afwachten of het goed smaakt en de kwaliteit goed is.

Wat kan er gebeuren bij gebruik van goedkope cups in een Nespresso apparaat?

Als je goedkope cups gebruikt in een Nespresso apparaat is het belangrijk om aluminum cups te kopen. Bij het gebruik goedkope cups kunnen estoringen voorkomen.De cuphouder kan niet goed sluiten , doordat het cupje niet goed opengemaakt wordt. Je kan ook je garantie verliezen op je Nespresso apparaat als Nespresso ziet dat je goedkope cups heb gebruikt. Meestal heb je nog wel garantie na gebruik van goedkope cups, omdat Nespresso moeilijk kan zien of jij goedkope cups heb gebruikt in een Nespresso apparaat.